A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будильський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

#Завжди поруч

Цього тижня заняття за проєктом було на тему "Якщо батарейки сідають". Педагоги виконували вправи на зняття емоційної напруги, релаксували під чарівну мелодію, вчилися технікам "Стоп-поганим думкам", "Безмовний крик".

14:58 03.05.2023

Весняна екологічна толока

Кожного року в нашому закладі освіти проводиться весняна екологічна толока. Ось і цього весняного дня ми дружно вийшли на трудовий десант, аби прибрати територію закладу.

15:01 28.04.2023

37-і роковини аварії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 37-і роковини аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці. Аварія забрала життя сотень людей і завдала непоправної шкоди екології Європи.

15:06 26.04.2023

#Завжди пору

Цього тижня педагогічні працівники розглядали тему казкотерапії, виконували аналіз своєї особистості через казкові образи, слухали притчу про цінність життя.

15:12 25.04.2023

Тиждень психології

Із 17.04 по 21.04. у закладі проходив Тиждень психології. Протягом нього проходила акція "Кольоровий тиждень", щодня учасники освітнього процесу одягали одяг та аксесуари певного кольору. Кожного дня відбувалися різноманітні заходи: квест "Вирішуємо конфлікти мирно", заняття " Моя майбутня професія-мій вибір", брейн-ринг "Прокачай свій мозок", заняття "Дружба-найцінніший скарб", бесіда " Ніколи не опускай руки-йди до своєї мети", арт-малювання для учнів та учителів, онлайн-інтерактивні психологічні вправи, акція "Посміхнися", флешмоб-руханка "Скоро до перемоги", весела перерва з іграми на психологічне розвантаження.

15:14 24.04.2023

День Землі

Щорічно, 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. Для України сьогодні як ніколи актуальними є питання миру, захисту своєї землі, своїх людей та довкілля, що страждають від російських окупантів

15:09 24.04.2023

Ярмарок «До світлого дня – світлі вчинки»

12 квітня в закладі пройшов благодійний ярмарок «До світлого дня – світлі вчинки». Доброчинна подія об’єднала учнів, вчителів та батьків. На ярмарку можна було придбати солодощі та вироби ручної роботи. Кожен клас, який брав участь у ярмарку, намагався не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів. Вилучені кошти будуть перераховані на потреби ЗСУ. Дякуємо усім, хто долучився до заходу! Віримо в ПЕРЕМОГУ! Віримо в ЗСУ! Наближаємо ПЕРЕМОГУ добрими вчинками!

14:31 12.04.2023

#Завжди поруч

Цього тижня педагогічні працівники шукали ресурсів за допомогою арт-терапії.

14:27 11.04.2023

Тиждень здорового способу життя

З метою формування у здобувачів освіти свідомого ставлення до свого життя і здоров’я, здорового способу життя на основі розвитку життєвих навичок, виховання у дітей дбайливого та усвідомлено ставлення до власного здоров’я в межахвідбулися заходи з нагоди Всесвітнього дня здоров’я. В рамках тижня були проведені “Веселі старти” для учнів початкової та основної школи, профілактичні бесіди, виховні години, конкурс відеоробіт “Будь активним заради ПЕРЕМОГИ!”, флешмоб-руханка , квести “Здорові звички — здоровий спосіб життя”, “Здоров’я — найцінніший дар”

14:21 10.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора