A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будильський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

21 листопада День Гідності та Свободи

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років.

16:10 21.11.2023

Осінній благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

3 листопада в нашому закладі відбувся осінній благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Кожен дитячий колектив намагався зібрати якомога більше коштів для підтримки наших захисників. Навіть повітряна тривога не завадила добрій справі. Діти активно запрошували до своїх столів, рекламували товар. Зібрані кошти будуть спрямовані на потреби наших захисників-односельців. Дякуємо за активність та підтримку усім батькам, які долучаються до наших спільних добрих справ! Робимо все, щоб вистояти і перемогти!

10:00 07.11.2023

День української писемності та мови

День української писемності та мови відзначається сьогодні, 27 жовтня. Традиційно у день свята тисячі українців приєднуються до написання радіодиктанту національної єдності.

14:06 27.10.2023

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності» та «Тиждень безпеки дитини»

З метою підвищення рівня обізнаності дітей з питань безпеки життєдіяльності, виховання навичок безпечної поведінки та дій у надзвичайних ситуаціях з 16.10.2023 по 20.10.2023 року в закладі проведено «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності» та «Тиждень безпеки дитини». В ході тижня педагогами та класними керівниками закладу, за участю фахівців ДСНС, інспектора ювенальної превенції Сумського районного управління поліції ГУНП в сумській області Тетяни Криницької, спеціаліста з безпеки в освітньому середовищі Оксани Євтушенко, учасників “Благодійного фонду “Швейцарського фонду з протимінної діяльності ФСД в Україні” https://www.facebook.com/BezMin.info було проведено ряд просвітницьких заходів, а саме: години спілкування, бесіди, конкурси, навчальна евакуація, заняття з мінної безпеки. Рятувальники пожежної служби розповіли як діяти при виникненні надзвичайних ситуацій, а також показали учням як працює сучасний вогнеборець та що знаходиться всередині пожежного автомобіля.

13:15 24.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора