A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будильський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Новорічна казка завітала до нашого закладу.

Зимові свята люблять і діти, і дорослі. Але з особливим нетерпінням усі чекають Нового Року. Бо саме з цього часу ми знову починаємо вірити в дива, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання.

14:02 28.12.2021

Цікавий день))

Сьогодні учні 6 класу вчилися цікаво проводити дозвілля: грали у новорічні фанти, працювали з манкою, створюючи зимові шедеври та отримали позитивні передбачення на наступний рік. Діти зробили висновок про те, як весело можна провести час з друзями, відзначаючи новорічні свята.

14:03 24.12.2021

До Міжнародного дня прав людини

До Міжнародного дня прав людини у нашому закладі проведені заняття, на яких учні й вихованці ознайомилися з правами та обов'язками, вчилися використовувати отримані знання, вирішуючи ситуативні вправи. А головне-зробили висновок про рівність прав кожної особистості.

12:21 10.12.2021

Aкція «Збережи ялинку»

Щороку у грудні проходить природоохоронна акція «Збережи ялинку», метою якої є пропаганда серед молоді бережливого ставлення до зелених хвойних насаджень. Створити відчуття свята, радісного очікування новорічного дива можна й без знищення дерев. Набагато цікавіше прикрашати соснові чи ялинові гілки, створювати новорічні композиції, які можуть стати гарним подарунком для рідних і друзів та прикрасять домівку. Учні нашого закладу також долучилися до цієї акції.

14:24 09.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора