A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будильський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

День святого Валентина 2024

До Дня Святого Валентина ставляться по-різному. Любов — поняття багатогранне! Сьогодні воно асоціюється з поняттям "патріотизм", себто любов до рідного краю, землі, родини, мови, традицій, культури. Ніхто з нас не сміє сказати‚ що це неможливо. Як доля людини великою мірою перебуває в її власних руках‚ так і доля народу в тяжкі історичні моменти багато в чому залежить від нього самого. Від його ясного усвідомлення‚ що з ним сталося. Від глибинної внутрішньої належности до рідної землі і свого роду. Від родової і національної пам’яті. Якщо одним словом – від любові до України.

17:05 14.02.2024

🌐 До Дня безпечного Інтернету

В рамках проведення Дня безпечного Інтернету в закладі пройшов захід, в ході якого учні розширили свої знання про безпеку в мережі Інтернет, про те як захистити свої дані, а також виконали інтерактивні вправи стосовно правил безпечного користування інтернет-ресурсами.

18:15 06.02.2024

Змагання з баскетболу

Будильський ЗЗСО І-ІІІ ступенів долучився до першого етапу наймасштабніших учнівських змагань країни «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» за ініціативою Президента України Володимира Зеленського під гаслом Разом до перемоги!

14:20 31.01.2024

29 січня 2024 року, Україна вшановує 106-річницю героїчного бою під Крутами

Ця битва стала символом героїзму та відданості Українській державі й національній ідеї. Подвиг українських юнаків під Крутами, що своєю кров’ю окропили святу землю в боротьбі за волю України, навічно залишиться в історії як символ національної честі, героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність.

16:02 29.01.2024

День Соборності України 2024

Сьогодні, 22 січня - особлива дата в історії України. У цей день українці відзначають два важливих свята - проголошення Української Народної Республіки та Акт Об'єднання українських земель. Головна традиція в День Соборності - це живий ланцюг, який українці вибудовують, символізуючи об'єднання українських земель і державну єдність. Соборність — це не тільки пам’ять про спільне минуле, а й зусилля заради спільного майбутнього.

15:12 22.01.2024

У закладі стартував перший етап наймасштабніших учнівських змагань країни «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Змагання відбуватимуться в 5 етапів: від шкільного до всеукраїнського. Учасники змагатимуться з п’яти видів спорту (волейбол, баскетбол, футзал, чирлідинг та спортивне орієнтування).

15:30 19.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора