A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будильський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Добігає кінця важкий 2023 рік

Підсумовуючи діяльність закладу, дякуємо всім, хто був разом із нами у ці непрості часи: батькам, дітям, працівникам закладу, керівникам підприємств, які працюють на території старостату - голові СФГ “Рубін” Дятленку О.А., голові СФГ “Горкун” Горкуну М.В., директору ТОВ “Компанія “Еко-Енергія” Капусті В.Г., директору ТОВ “Будильське” Линдову І.К., директору ТОВ “Агро-Край” Омельченку О.М., благодійній організації ЮНІСЕФ, «Благодійному фонду “Київська школа економіки”» та випускнику нашого закладу Комарю О.М. Усіх нас об’єднує любов до нашого спільного дому — України.

14:10 28.12.2023

Шкільний етап Всеукраїнського конкурсу "Новорічна композиція"

Метою заходу є виховання у дітей бережливого ставлення до природи, її збереження, залучення до творчої та пізнавальної діяльності, формування практичних умінь та навичок учнів у виготовленні композицій, які символізують та відображають новорічно-різдвяну флористику.

12:23 28.12.2023

Різдвяна акція «Скринька тепла для ЗСУ»

Пакунки, які батьки, учні та педагогічний колектив складали з любов’ю та добротою, вже прибули до наших мужніх захисників. Нехай малюнки та листівки, солодощі та теплі речі зігрівають тіло й душу наших воїнів. Дякуємо учням та батькам за благодійність! Разом до Перемоги!

12:25 25.12.2023

Новорічно-різдвяне свято

Різдвяні та Новорічні свята так чекають діти, тим більше, що попереду зимові канікули. Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються щосекунди, а ми сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання... А воно у нас сьогодні одне — перемога України! Дякуємо нашим захисникам і захисницям за ще один подарований світлий день нашим дітям!

15:10 22.12.2023

14 грудня в Україні вшановують учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Це день мужніх та самовідданих людей, подвиг яких не можливо переоцінити. Героїзм, патріотизм і професійна майстерність учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС перевірені часом. Ми не маємо права забувати про їх самопожертву.

15:02 14.12.2023

Сьогодні, 6 грудня, в Україні подвійне свято. Українці святкують День святого Миколая, а також День Збройних сил України.

Вітаємо Збройні сили України з їхнім важливим днем, дякуємо за захист, бажаємо, щоб скоріше настала перемога і кожен військовий повернувся з фронту до своїх родин. Захисникам і захисницям зараз особливо складно, тому не забуваймо їх підтримувати не лише добрим словом вдячності.

15:30 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора