A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будильський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

"Він та Вона"

День Закоханих улюблене свято школярів. цього року конкурсно-розважальна програма "Він і Вона", за участю 7-ми пар, розкрила неймовірну кількість талановитих, креативних, творчих учнів нашого закладу.

19:21 13.02.2019

День безпечного Інтернету

5 лютого 2019 року були проведені заходи до Дня безпечного Інтернету націлені на створення безпечного та найкращого Інтернету, де кожний та кожна можуть використовувати технології відповідально, у дусі поваги, критично та творчо. Метою проведення заходів було ознайомлення учнів з відомостями про ризики у мережі Інтернет, формування спільно з учнями правил безпеки при роботі в мережі Інтернет, розуміння необхідності дотримання певних правил поведінки в мережі, формування навичок правильного поводження в Інтернеті, безпечного та поважного онлайнового спілкування, залучення до дій кожного, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів.

18:31 05.02.2019

Єдиний інформаційний день

В рамках єдиного інформаційного дня на тему: «Видатні військові та державні діячі Сумщини в Українській революції 1917-1921 років» з метою донесення до суспільства важливості теми захисту держави, проекції тогочасних подій та історичних героїв на сьогодення, сприяння усвідомленню громадянами своєї відповідальності за долю країни, в закладі 5 лютого було проведено єдиний інформаційний день.

16:20 05.02.2019

Урок здоров'я

         30 січня студентами 4 курсу Петренко Яною, Бугрим  Євгенією та Мельником Андрієм фельдшерського відділення Лебединського медичного училища імені професора М.І. Сітенка  та заступником директора з виховної роботи Пухно Світланою Михайлівною, було проведено «Урок здоров’я» для учнів 3 та 4 класів, з метою пропаганди здорового способу життя та  вміння надавати першу медичну допомогу.

16:45 30.01.2019

«Герої Крут – символ нескореного духу молоді в боротьбі за власну державу».

З метою належного відзначення Дня пам’яті Героїв Крут 29.01.2019, донесення до суспільства необхідності захисту своєї держави та подальшого зміцнення й розбудови Збройних Сил України, як запоруки незалежності України, сприяння усвідомленню громадянами своєї відповідальності за долю країни в закладі були проведені заходи виховного та просвітницького характеру. 29 січня 2019 року був проведений єдиний інформаційний день на тему: «Герої Крут – символ нескореного духу молоді в боротьбі за власну державу».

16:33 29.01.2019

Загальні учнівські збори

29.01.2019 року у закладі пройшли загальні учнівські збори, на яких було підведено підсумки навчально-виховної роботи за січень місяць та накреслено план роботи на лютий. Одним із питань порядку денного було питання про прийняття загальних правил поведінки учнів під час освітнього процесу.

16:33 29.01.2019

«Шкільна футзальна ліга України»,

В рамках І (районного) етапу  Всеукраїнських змагань з футзалу «Шкільна футзальна ліга України», та з метою формування здорового способу життя, покращення фізкультурно-оздоровчої, виховної роботи в закладах загальної середньої освіти, підвищення рухової активності, зміцнення здоров’я учнівської молоді, популяризації фут залу в учнівському середовищі на базі Будильського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ 25 січня 2019 року було проведено фінальні змагання серед команд учнів 5 класів закладів загальної середньої освіти району.

20:49 25.01.2019

«Україна – держава соборна, одна на всіх, як оберіг»

З метою вшанування традицій боротьби за незалежність і соборність України та військової звитяги захисників рідної землі, творців національної державності,визнання історичного значення подій, пов’язаних із визвольною боротьбою початку XX століття та утвердження української державності в формі УНР та у зв’язку зі 100-річчям подій Української революції 1917 – 1921 років у закладі 22 січня було проведено виховний захід «Україна – держава соборна, одна на всіх, як оберіг».

20:37 22.01.2019

"Сузір'я талантів"

Новорічні свята продовжують приносити радість дітям. Саме таким подарункам стала розважальна програма «Сузір’я талантів» для талановитих та активних  вихованців районного будинку дитячої та юнацької творчості.

11:04 14.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора