A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будильський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Благодійна акція «Мирна країна – щаслива дитина»

 Благодійна акція  проведена на території парку «Молодіжний»  (біля районного будинку дитячої та юнацької творчості) була спрямована на збір коштів для дітей соціально незахищених категорій.

21:13 18.09.2018

День фізичної культури та спорту

Сьогодні Будильський НВК відзначає день фізкультури та спорту. В змаганнях активну участь приймали учні закладу та вчителі. Виховуємо нове покоління спортсменів.

11:05 16.09.2018

День знань

3 вересня на подвір’ї закладу відбулося свято День Знань. Заклад наповнився гоміном дитячих голосів. Всіх присутніх на святі привітала директор закладу Раїса Ковальчук та подала перший дзвоник навчального року. Також на свято завітали почесні гості, які висловлювали слова привітання, серед них сільський голова Володимир Шкурко, директор ТОВ «Будильське» Сергій Геращенко, керуюча дільницею ТОВ «Агро-край» в с. Будилка Наталія Березова. Величезна увага приділялася нашим найменшим школярам – першокласникам, для них у цей день було багато подарунків та теплих слів від гостей свята. Нова українська школа відкрила гостинно двері для малят.

11:04 16.09.2018

Випускний вечір

Така тривожна мить - крок у доросле життя. 23 червня учням 11 класу вручили атестати про повну загальну середню освіту. Вітали випускників сільський голова В. О. Шкурко, директор закладу Р. Є. Ковальчук, класний керівник А. М. Васильченко та всі гості та рідні.

11:03 16.09.2018

День безпеки

День розпочався з лінійки на якій проведена  бесіда з безпеки життєдіяльності «Захист від сонячного проміння».  Вихователями проведено конкурс «Юні пожежники», конкурс малюнків «Твоя безпека в твоїх руках»,бесіда «що треба знати, щоб не було біди»,Ігри та розваги на свіжому повітрі

10:57 16.09.2018

День танцю

Вихователями проведений інструктаж з безпеки життєдіяльності. Дії населення у надзвичайних ситуаціях.

10:56 16.09.2018

Олімпійський день

Цього дня вихователями та вчителем фізичної культури проведено спортивну вікторину, рухливі ігри, легкоатлетичний крос та спортивне змагання. Переможців нагороджено грамотами. Вихованцями виготовлено плакат на дану тематику

10:54 16.09.2018

День казки

День казки. Проведений інструктаж з безпеки життєдіяльності. Бесіда з попередження дитячого травматизму під час спортивних ігор.Діти залюбки взяли участь в інсценізації свята української казки . Вихователями проведена вікторина «З якої казки» та розважально-спортивна гра «Солодкий скарб» 

10:52 16.09.2018

До таємниць природи

День таємниць природи. Він розпочався з бесіди на тему «Допомога при  укусах ящірок, гадюк та кліщив» (надання першої допомоги при  укусах)  Вихованцями була здійснена екскурсія до пам’ятки старовинного дуба, який знаходиться на території Будильської сільської ради, де їм розповіли про традиції та звичаї українців, що пов’язані з природою рідного краю. Також   проведена вікторина «Природа і фантазія»

10:51 16.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора