A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будильський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

«Дитяче серденько живи»!

В рамках Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», з метою придбання кардіологічного обладнання для Сумської обласної дитячої клінічної лікарні в закладі пройшла акція під гаслом «Дитяче серденько живи»!

08:36 18.04.2019

Загальношкільні батьківські збори

З метою успішного завершення навчального року, підготовки до державної підсумкової атестації в 4 та 9 класах, проведення літнього оздоровлення в закладі пройшли засідання батьківського комітету та загальношкільні батьківські збори

19:39 12.04.2019

Всесвітній день здоров’я

В рамках Всеукраїнського уроку «Громадське здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я в закладі з 8 по 12 квітня пройшли заходи, спрямовані на формування здорових навичок та відповідального ставлення до власного здоров’я.  

13:50 12.04.2019

З майбутніми першачками

Учні 4 класу виготовили книжки своїми руками, які подарували майбутнім першокласникам

17:02 05.04.2019

Хто з вас не мріяв знайти справжній скарб?!

Хто з вас не мріяв знайти справжній скарб?! Юні краєзнавці Лебединського району отримали послання від наказного гетьмана України Павла Полуботка і відправилися у пригодницьку подорож «У пошуках скарбів Полуботка».  Справжніми скарбошукачами були козацькі рої «Гетьмани» та «Козачата», діти Будильського НВК і Михайлівської ЗОШ І-ІІІ ст. Щоб знайти скарб, потрібно було проявили інтелект, кмітливість, спритність під час конкурсів: визначали козацькі клейноди, розгадували загадкові предмети, грали в лото «Козацька спадщина», знайомилися з духовними скарбами Лебединщини.  Квест пройшов у трьох локаціях: у будівлі колишнього маєтку Павла Полуботка, біла дуба Павла Полуботка, у краєзнавчому музеї.  Координаторами квесту були керівники туристсько-краєзнавчих гуртків Л. Бабич, Л.Балаба та старший науковий співробітник Лебединського краєзнавчого музею С. Бражніченко. Юні краєзнавці зрозуміли, що скарб – це не золото і гроші, а духовні скарби українського народу - традиції і звичаї, які ми повинні зберігати і відроджувати; це природа рідного краю, яку ми залишимо нашим нащадкам. Це наша Батьківщина – Україна, яку нам славний гетьман заповідав любити і захищати.

20:11 04.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора