A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будильський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всеукраїнський Тиждень права

        Лебединський районний суд Сумської області  спільно з Лебединським бюро безоплатної правової допомоги розпочав інформаційну кампанію «Стоп булінг!»  для школярів міста та району у віці від 11 до 15 років, які найчастіше стають жертвами шкільного насилля.

19:23 05.12.2018

Дня пам’яті жертв голодоморів в Україні

З метою гідного вшанування загиблих від геноциду Українського народу, вчиненого тоталітарним сталінським режимом у період з 19.11.18 по 23.11.18 у закладі було проведено ряд інформаційно-просвітницьких заходів з метою вшанування пам’яті жертв голодомору, які були спрямовані на донесення до школярів масштабів жорстокості, з якою винищували український народ, виховання особистої стурбованості кожного за події тих років.

09:25 27.11.2018

Дня української писемності і мови

До відзначення Дня української писемності і мови долучилася вся шкільна родина Будильського НВК. Традиційно, у цей день у закладі пройшли заходи під гаслом «Моя диво калинове, кохана українська мово!»

19:51 09.11.2018

"Подумай про своє здоров'я"

"Подумай про своє здоров*я". Саме під такою назвою була проведена зустріч підлітків-інструкторів програми "Рівний-рівному" з учнями 5-10 класів та учителями нашого НВК. Присутні обговорили причини та наслідки вживання шкідливих речовин, пройшли тестування щодо схильності до впливу інших на власну думку, вчилися говорити впевнене "Ні!" на провокаційні пропозиції однолітків, проаналізували міфи щодо вживання тютюну та алкоголю. Діти мали змогу подивитися відео, де вченими-хіміками проведені досліди щодо шкідливого впливу звичайних сигарет, кальяну та електронних сигарет на організм людини, ознайомилися з розпорядком дня звичайного луцького школяра-спортсмена, який відмовився від вживання шкідливих речовин та продивилися відео-мотиватори, які вчать здоровому підходу до власного життя.

09:30 09.11.2018

Виховний захід «В. Сухомлинський. Серце віддаю дітям»

7 листопада до 100 – річчя з дня народження великого педагога, мудрого вчителя, чудової людини Василя Олександровича Сухомлинського було проведено виховний захід  на тему учителем історії Хрін Інною Григорівною.

16:18 07.11.2018

Всеукраїнський місячник бібліотек

У жовтні місяці в закладі проходив місячник бібліотек. Шкільним бібліотекарем - Івановою В.В. були проведені вікторини, виставки та бібліотечні уроки!

12:56 24.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора