A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будильський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

День Матері

В Україні мама з глибини століть вважається берегинею домашнього вогнища та людиною, яка є найріднішою для всіх нас. "Я люблю свою матусю!" - під таким гаслом пройшов флешмоб у нашому закладі, присвячений Дню Матері)

13:45 11.05.2019

9 травня

9 травня Вшанування воїнів-визволителів біля Меморіалу Слави

08:49 10.05.2019

День пам'яті та примирення

8 травня в закладі пройшов захід, присвячений Дню пам'яті та примирення і Дню Перемоги над нацизмом у Європі

14:04 08.05.2019

Тиждень психології

Ось і закінчився Тиждень психології, учасники якого мали змогу показати свою творчість, ерудицію, комунікативні здібності, вміння взаємодіяти у командах, розширили знання про психологію як науку. Цьому сприяли інформаційні вісники, акції "Дерево щастя, "Веселка мрій", "Галерея оптимізму", "Колір і характер", "Скринька побажань", "Пожирач неприємностей","Мотиватори щастя", виставка малюнків "Я бачу себе..." Цікавими були "Психологічний квест для учнів 5-10 класів та "Весела перерва з учнями початкової школи", проведена дев*ятикласниками. Підсумком Тижня психології стали загальношкільне арт-татуювання "Ми-різні, ми -рівні" та флешмоб учнів 1-4 класів та учнів-випускників "Зупинимо булінг разом". Дійсно, цього тижня усі були разом: ніхто не залишився осторонь!

18:49 26.04.2019

На Чорнобиль журавлі летіли"

У зв’язку з 33-ми роковинами Чорнобильської катастрофи в закладі проведено тематичний виховний захід «На Чорнобиль журавлі летіли».

17:34 26.04.2019

БУЛІНГ: ЗА ДІТЕЙ ВІДПОВІДАЮТЬ БАТЬКИ

Традиційно причиною батьківських нарікань і не зовсім приємних виховних моментів для того, хто не вивчив урок і отримав низьку оцінку, є двійки-трійки у щоденнику. Причин для виховних моментів побільшало відтоді, як на законодавчому рівні у нашій країні введено відповідальність за булінг. І діти, і батьки повинні знати: булінг – не просто зло, яке зачіпає підліткове середовище, а ще й в окремих ситуаціях привід сплатити немалий штраф. І платити його будуть батьки того, хто дозволяє собі принижувати однокласника чи товариша по школі.

12:11 25.04.2019

Всесвітній День Землі

22 квітня Всесвітній День Землі, свято єднання народів планети у справі  захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природніх ресурсів, якими наділила нас природа.

09:39 24.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора