A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будильський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Виставка-реквієм "Війна без строку ..."

5 жовтня учні закладу відвідали районний захід присвячений Героям-співробітникам СБУ, які загинули у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність нашої держави.

08:42 07.10.2019

Урок Доброти

З 2 по 4 жовтня в закладі пройшли уроки доброти, щодо гуманного ставлення до тварин

15:55 04.10.2019

День учнівського самоврядування

День учнівського самоврядування, виставка виробів з природнього матеріалу, святковий концерт. Так вітали учні та вихованці закладу вчителів і вихователів з їхнім професійним святом

15:46 04.10.2019

Профорієнтація Сумського національного аграрного університету

З метою профорієнтації, а також тісної співпраці, 3 жовтня до закладу завітали представники Сумського національного аграрного університету . Під час зустрічі учням було продемонстровано цікаві досліди по виявленню нітратів у овочах та фруктах, проведено дослідження води на вміст солей, перевірено мобільні телефони на електромагнітне випромінювання. На згадку гості разом із учнями висадили яблуні та дослідили територію квадрокоптером.

12:15 04.10.2019

Акція "Як захиститися від булінгу"

І знову про наболіле... Учні нашого НВК долучилися до акції "Як захиститися від булінгу",бо дуже хочемо жити в країні без конфліктів,насилля й війн.

12:18 02.10.2019

Тиждень позашкільної освіти

Тиждень позашкільної освіти - це справжнє свято для дітей Лебединського району. Педагоги-позашкільники еколого-натуралістичного відділу завітали до Будильського НВК. Учні мали змогу взяти участь у захоплюючому квесті "На меридіанах позашкілля". На станціях "Літературний базар", "Народна мудрість", "Загадкові місця школяра", клуб "Чомучок", музична студія "Сім нот", "Спортивна" на учасників чекали цікаві ігри, розваги, естафети.

12:35 27.09.2019

Майстер-клас «Вісточка добра і щастя"

Тиждень позашкілля приніс цікаві сюрпризи не тільки дітям, а й дорослим. Педагоги Будильського НВК взяли участь у майстер-класі «Вісточка добра і щастя». Керівники гуртків відділу декоративно-ужиткового мистецтва районного будинку дитячої та юнацької творчості Лебединської районної ради Сумської області Юлія Нездоймишапка, Людмила Сухих ділилися практичним досвідом з виготовлення народної іграшки. Майстер-клас пройшов у творчій атмосфері і кожен учасник виготовив свою неповторну іграшку, яка залишиться на згадку.

14:37 26.09.2019

Всеукраїнський Тиждень протидії булінгу

Ось і пройшов Всеукраїнський Тиждень протидії булінгу. Учні закладу прийняли активну участь у ньому. Хочу звернутися_до учнів:"Нехай ці знання будуть вам на благо", до колег:"Віримо.Все_буде_добре!"(І все таки я за оптимізм); до батьків:"Подаємо гарний приклад". І усім:"Будьмо дійсно Людьми,бо іноді тваринний світ перевершує у плані доброти й гуманності".

12:25 20.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора