A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будильський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

«Хода за свободу»

18 жовтня Європейський день боротьби з торгівлею людьми. Учні та педагоги закладу взяли участь в акції «Walk for Freedom» («Хода за свободу»).

15:11 18.10.2019

Флешмоб до Дня психічного здоров'я

Хоча із запізненням,але,активно,весело й креативно провели флешмоб до Дня психічного здоров'я. І як наслідок, позитивні емоції, відчуття ритму цілого закладу,побажання робити такі флешмоби_постійно-ради_цього_хочеться створювати_щось_нове_й_цікаве. Дякую всім учасникам,будьте здорові й такі веселі,якими ви були сьогодні.

11:50 18.10.2019

Акція "Допоможи солдату-захисти Батьківщину"

В рамках Всеукраїнської благодійної акції "Допоможи солдату-захисти Батьківщину", 17 жовтня в закладі пройшов осінній благодійний ярмарок, кошти від якого були перераховані до благодійного фонду.

08:18 18.10.2019

Мітинг-реквієм

Участь учнів та педагогів закладу в урочистому мітингу-реквієму присвяченому перезахороненню останків радянських воїнів, які загинули в роки Другої світової війни на територї нашого села.

12:37 15.10.2019

«У пошуках скарбів Полуботка»

14 жовтня в Україні відзначаються одразу три свята – Покрова Пресвятої Богородиці, День захисника України й День українського козацтва. І тому, з метою розширення знань дітей про історію нашої Батьківщини, її духовних цінностей, національних традицій, формування національної свідомості, уміння працювати в команді, змістовно проводити дозвілля, виховування почуття патріотизму, 10 жовтня керівником туристсько-краєзнавчого гуртка РБДЮТ Балабою Л. М.,вчителем історії та педагогом-організатором закладу був проведений виховний захід «У пошуках скарбів Полуботка».

12:38 12.10.2019

Міні футбол в навчальних закладах - ІІ етап зональних змагань

З метою популяризації міні футболу в навчальних закладах, виявлення талановитих спортсменів для участі у першості області, зміцнення дружніх стосунків між учнями шкіл району, набуття кращої спортивної майстерності, 9 і 10 жовтня на базі нашого закладу, пройшов ІІ етап зональних змагань між командами Будильського НВК, Пристайлівського НВК, Гудимівського НВК, М. Бобрицького НВК. Призерами стали команди Пристайлівського НВК та Будильського НВК. Вони захищатимуть честь своїх закладів у III етапі – фінальних районних змагань, в яких приймають участь збірні команди юнаків зі своєї зони.

15:41 10.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора