A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будильський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

"Всесвітній день боротьби з раковими захворюваннями"

"Всесвітній день боротьби з раковими захворюваннями" - саме з такою темою до Будильського НВК завітала бібліотекар Будильської сільськох бібліотеки.  Вона провела бесіду для дітей 11, 8 класів про таку страшну хворобу як рак. До уваги учнів представила відео ролик про цю хворобу, та розібрали основні причини виникнення такої пагубної хвороби.

12:36 04.02.2020

«Учитель року-2020»

Оновлення суспільства, модернізація освіти, а особливо сучасний учень вимагають яскравої творчої особистості вчителя, педагогічна діяльність якого має бути міцним засобом формування і всебічного розвитку кожної дитини. Які ж вони – вчителі ХХІ століття? Хорошою нагодою поміркувати над цим питанням є щорічний всеукраїнський конкурс «Учитель року», що сприяє самореалізації, підтримці талановитих педагогічних працівників, підвищує престижність професії вчителя у суспільстві. Це змагання талановитих, надійних, організованих, знаючих педагогів, які демонструють високий рівень професійної майстерності . У цьому році свій творчий потенціал і здобутки, представила на розгляд журі наша колега, вчитель Будильського НВК: ЗОШ І-ІІІ ступенів –ДНЗ, Хрін Інна Григорівна та стала лауреатом фінального етапу другого (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу « Учитель року-2020» у номінації «Образотворче мистецтво». На триденних змаганнях з випробувань « Методичний практикум», « Практична робота», « Проєкт», «Урок» учителька продемонструвала високий рівень професійної підготовки та гідно захистила честь району та закладу. Нагородження переможців відбулося 31 січня 2020 року в Сумському обласному театрі для дітей та юнацтва. Голова Сумської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Осадчий С.В. привітав лауреатів і вручив їм квіти й цінні подарунки, побажав неповторної творчої індивідуальності, майстерності, щоб вогонь таланту з часом не згас, а ще яскравіше запалав. Адміністрація закладу , педагогічний колектив щиро вітають колегу та бажають незгасимої енергії, бадьорості тіла і духу, натхнення день за днем, радості від нелегкої праці, нових здобутків і перемог.

10:09 04.02.2020

Екскурсія до Українського лісництва Державного підприємства «Лебединське лісове господарство»

21 січня вихованці учнівського лісництва «Паросток» (керівник Мелехеда Т.І.), вихованці гуртка «Природа і творчість» (керівник Гуща В.М.), що працюють на базі Будильського НВК, здійснили пізнавальну і змістовну екскурсію до Українського лісництва Державного підприємства «Лебединське лісове господарство» Працівники даного підрозділу ознайомили юних лісівників із життєвим шляхом, який проходить насінина до того, як стати сіянцем. Діти мали змогу поспостерігати, як відбувається переробка шишок сосни звичайної за допомогою шишкосушарки типу Каппера, як насіння хвойних зберігається у лісництві до весни, а також про найкращий метод весняної підготовки насіння до висівання — снігування.

12:24 23.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора