A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будильський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

День Гідності та Свободи

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. З нагоди цих подій для учнів закладу пройшов захід «Україна – територія Гідності і Свободи». Діти пригадали події, які відбувалися в країні і на Майдані Незалежності у 2013-2014 роках, вшанували патріотизм та мужність людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси, європейський вибір нашої держави, а також перевірили свої знання традицій та звичаїв українського народу у грі «Брейн-ринг» «Звичаї – скарб українського народу», який провела керівник гурткової роботи Балаба Л. М.

21:57 22.11.2022

Всесвітній день дитини

20 листопада у світі відзначають Всесвітній день дитини. З цієї нагоди інспектором сектору ювенальної превенції Сумського районного управління поліції ГУНП в Сумській області Криницькою Тетяною Олександрівною, а також працівниками групи реагування патрульної поліції, для учнів закладу, було проведено пізнавальні уроки на тему «Світ дитячих прав» та «Будь помітним на дорозі». В ході заходу діти більше дізналися про свої права та обов’язки, а також пригадали правила дорожнього руху, звернувши особливу увагу на важливість використання світловідбиваючих елементів на одязі в темну пору доби. Наприкінці зустрічі правоохоронці роздали дітям яскраві наліпки, щоб стати помітними у темряві на дорозі.

15:02 21.11.2022

Тиждень безпеки дорожнього руху

З метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, сприяння вихованню дорожньої культури серед здобувачів освіти та об’єднання зусиль суспільства задля зменшення кількості смертей і травм на дорозі в закладі пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху.

22:04 18.11.2022

Всесвітній день доброти

До Всесвітнього дня доброти, який відзначають 13 листопада, у закладі протягом тижня практичним психологом проведено ряд заходів: заняття з дошкільниками "Подорож у країну доброти", заняття у 1 класі "Що таке добро", квест із учнями 5-6 класів "Добро починається з тебе". Також протягом тижня учні 1-4 класів взяли участь у флешмобі " Наші добрі справи", в ході якого вчилися правильно дарувати компліменти та робити добрі вчинки.

22:07 14.11.2022

День Вчителя - 2022

Традиційно українці святкують День вчителя в першу неділю жовтня. Отже, 2022 року святковий день припадає на 2 число. Зі святом зазвичай вітають не лише вчителів, але й загалом всіх педагогів. Раніше діти в школах дарували своїм вчителям пісні на День вчителя, вчили вірші та приносили подарунки у вигляді букетів квітів. Навіть зараз, коли багато дітей продовжують навчатися онлайн через воєнний стан та війну в Україні.

20:10 03.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора