A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будильський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Флешмоб до Міжнародного дня миру

21 вересня в Україні та в усьому світі відрізначають Міжнародний день миру. Сьогодні, коли н аша країна виборює право на мирне існування у власній, незалежній державі, діти закликають до єдності та миру!

14:34 21.09.2022

Проводяться  навчання  порядку дій в разі виявлення предметів, які створюють небезпеку для здоров’я і життя дітей

З метою запобігання травмування та загибелі під час виявлення вибухонебезпечних предметів, представниками Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області постійно проводяться зустрічі, заняття, бесіди зі здобувачами освіти закладу. Мова йде про небезпечні речовини та предмети, які створюють небезпеку для здоров’я і життя дітей, а також проводяться  навчання  порядку дій в разі виявлення даних предметів та алгоритму дій у разі сигналу «Повітряна тривога».

20:08 12.09.2022

Щедрий вечір

В Україні за давнім звичаєм 13 січня відзначають народне свято – Маланки (Щедрий вечір), під час якого щедрувальники обходять будинки з побажаннями щастя та добробуту кожній родині.

13:52 14.01.2022

Профорієнтаційна робота з учнями 9,11 класів

Сьогодні випускниця нашого закладу Тетяна Васильченко, яка є нині студенткою Харківського університету Внутрішніх справ, провела профорієнтаційну роботу з учнями 9,11 класів. Вона пояснила про важливість роботи працівника поліції, особливості підготовки до вступу та навчання в закладі, провела майстер-клас з фізичної підготовки.

13:55 13.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора