A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будильський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Налагоджуємо сон в умовах воєнного стану

Дата: 24.05.2023 13:27
Кількість переглядів: 11

 

Немає опису світлини.

На зображенні може бути: текст «#2 для яксного сну: додатково M язова релаксаця: починаючи 3 обличчя даля до плечей, вниз до пальчикв рук дал до пальчикв нi̇г ковзати своею увагою по тлу- спостеригати, якi̇ вi̇дчуття € в кожний длянци в цей момент, старатись розслабити. практики майндфулнес сну: украйнський додаток Svitlo та тг-бот тримай спокий мстять аудо супровд, який допоможе стишитись перед сном @resilience.hub.u.a хаб <Tiйkocti»

На зображенні може бути: текст «#3 для яксного сну: додатково краще мати сон уривками, анi̇ж не мати взагал. якщо нi̇ч була безсонною, спробуйте лягати поспати вдень сон-не суцльний процес, a розбитий на 1,5-год. вдрзки, кожен 3 яких складаеться 3 фаз повильного та швидкого сну. людина, яка не мае умов для повноцнного нi̇чного сну, але мае хоча б кi̇лька циклв по 1,5 години, теж може вi̇дновитись @resilience.hub.u.a хаб стỉйкосrі»

На зображенні може бути: текст «#4 для яксного сну: медикаментозне лкування показане виключно, якщо попередн втручання не € ефективними призначаеться лкарем (!) ефективне лише для короткотривалого безсоння @resilience.hub.u.a хаб стйкост»

На зображенні може бути: текст «#5 сну: для яксного якщо не виходить заснути не лишайтесь в лжку: встаньте займть себе тим, що можна залишити в будь-який момент, коли захочете спати -читання чогось нудного, прибирання. щойно ви вловите бажання спати- одразу вертайтесь до спального мсця. якщо ж вам не дають заснути думки, що крутяться в голов: уявть, що думки як хмари, приходять уходять, натомсть зосередьте увагу не на них, a на диханн чи вдчутт тепла ковдри чи своïх долонь @resilience.hub.u.a хаб <Tiйkocti»

На зображенні може бути: текст «#6 без нчних жахв метоо уявного перепрограмування змни кинцивки сну спробуйте "переписати" сон, вигдаваши страшному сну таку кi̇нцi̇вку, що робить ii не лякаючою, нейтральною (або навi̇ть смшною) програйте ii подумки кi̇лька разв, щоб п»д час сну була можливст це зробити автоматично або ж вдразу псля пробудження @resilience.hub.u.a хаб стийкост»

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора