A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будильський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Змагання з баскетболу

Будильський ЗЗСО І-ІІІ ступенів долучився до першого етапу наймасштабніших учнівських змагань країни «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» за ініціативою Президента України Володимира Зеленського під гаслом Разом до перемоги!

14:20 31.01.2024

29 січня 2024 року, Україна вшановує 106-річницю героїчного бою під Крутами

Ця битва стала символом героїзму та відданості Українській державі й національній ідеї. Подвиг українських юнаків під Крутами, що своєю кров’ю окропили святу землю в боротьбі за волю України, навічно залишиться в історії як символ національної честі, героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність.

16:02 29.01.2024

День Соборності України 2024

Сьогодні, 22 січня - особлива дата в історії України. У цей день українці відзначають два важливих свята - проголошення Української Народної Республіки та Акт Об'єднання українських земель. Головна традиція в День Соборності - це живий ланцюг, який українці вибудовують, символізуючи об'єднання українських земель і державну єдність. Соборність — це не тільки пам’ять про спільне минуле, а й зусилля заради спільного майбутнього.

15:12 22.01.2024

У закладі стартував перший етап наймасштабніших учнівських змагань країни «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Змагання відбуватимуться в 5 етапів: від шкільного до всеукраїнського. Учасники змагатимуться з п’яти видів спорту (волейбол, баскетбол, футзал, чирлідинг та спортивне орієнтування).

15:30 19.01.2024

Добігає кінця важкий 2023 рік

Підсумовуючи діяльність закладу, дякуємо всім, хто був разом із нами у ці непрості часи: батькам, дітям, працівникам закладу, керівникам підприємств, які працюють на території старостату - голові СФГ “Рубін” Дятленку О.А., голові СФГ “Горкун” Горкуну М.В., директору ТОВ “Компанія “Еко-Енергія” Капусті В.Г., директору ТОВ “Будильське” Линдову І.К., директору ТОВ “Агро-Край” Омельченку О.М., благодійній організації ЮНІСЕФ, «Благодійному фонду “Київська школа економіки”» та випускнику нашого закладу Комарю О.М. Усіх нас об’єднує любов до нашого спільного дому — України.

14:10 28.12.2023

Шкільний етап Всеукраїнського конкурсу "Новорічна композиція"

Метою заходу є виховання у дітей бережливого ставлення до природи, її збереження, залучення до творчої та пізнавальної діяльності, формування практичних умінь та навичок учнів у виготовленні композицій, які символізують та відображають новорічно-різдвяну флористику.

12:23 28.12.2023

Різдвяна акція «Скринька тепла для ЗСУ»

Пакунки, які батьки, учні та педагогічний колектив складали з любов’ю та добротою, вже прибули до наших мужніх захисників. Нехай малюнки та листівки, солодощі та теплі речі зігрівають тіло й душу наших воїнів. Дякуємо учням та батькам за благодійність! Разом до Перемоги!

12:25 25.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора