A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будильський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тематичний інформаційний день

З метою вшанування бойового подвигу захисників рідної землі, ветеранів війни, учасників АТО та ООС, посилення суспільної уваги та турботи про них, збереження та розвитку національних військових традицій, належного відзначення Дня захисника України, популяризації військової служби юнаків в закладі 9 жовтня було проведено тематичний інформаційний день.

12:46 10.10.2019

Виставка-реквієм "Війна без строку ..."

5 жовтня учні закладу відвідали районний захід присвячений Героям-співробітникам СБУ, які загинули у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність нашої держави.

08:42 07.10.2019

Урок Доброти

З 2 по 4 жовтня в закладі пройшли уроки доброти, щодо гуманного ставлення до тварин

15:55 04.10.2019

День учнівського самоврядування

День учнівського самоврядування, виставка виробів з природнього матеріалу, святковий концерт. Так вітали учні та вихованці закладу вчителів і вихователів з їхнім професійним святом

15:46 04.10.2019

Профорієнтація Сумського національного аграрного університету

З метою профорієнтації, а також тісної співпраці, 3 жовтня до закладу завітали представники Сумського національного аграрного університету . Під час зустрічі учням було продемонстровано цікаві досліди по виявленню нітратів у овочах та фруктах, проведено дослідження води на вміст солей, перевірено мобільні телефони на електромагнітне випромінювання. На згадку гості разом із учнями висадили яблуні та дослідили територію квадрокоптером.

12:15 04.10.2019

Акція "Як захиститися від булінгу"

І знову про наболіле... Учні нашого НВК долучилися до акції "Як захиститися від булінгу",бо дуже хочемо жити в країні без конфліктів,насилля й війн.

12:18 02.10.2019

Тиждень позашкільної освіти

Тиждень позашкільної освіти - це справжнє свято для дітей Лебединського району. Педагоги-позашкільники еколого-натуралістичного відділу завітали до Будильського НВК. Учні мали змогу взяти участь у захоплюючому квесті "На меридіанах позашкілля". На станціях "Літературний базар", "Народна мудрість", "Загадкові місця школяра", клуб "Чомучок", музична студія "Сім нот", "Спортивна" на учасників чекали цікаві ігри, розваги, естафети.

12:35 27.09.2019

Майстер-клас «Вісточка добра і щастя"

Тиждень позашкілля приніс цікаві сюрпризи не тільки дітям, а й дорослим. Педагоги Будильського НВК взяли участь у майстер-класі «Вісточка добра і щастя». Керівники гуртків відділу декоративно-ужиткового мистецтва районного будинку дитячої та юнацької творчості Лебединської районної ради Сумської області Юлія Нездоймишапка, Людмила Сухих ділилися практичним досвідом з виготовлення народної іграшки. Майстер-клас пройшов у творчій атмосфері і кожен учасник виготовив свою неповторну іграшку, яка залишиться на згадку.

14:37 26.09.2019

Всеукраїнський Тиждень протидії булінгу

Ось і пройшов Всеукраїнський Тиждень протидії булінгу. Учні закладу прийняли активну участь у ньому. Хочу звернутися_до учнів:"Нехай ці знання будуть вам на благо", до колег:"Віримо.Все_буде_добре!"(І все таки я за оптимізм); до батьків:"Подаємо гарний приклад". І усім:"Будьмо дійсно Людьми,бо іноді тваринний світ перевершує у плані доброти й гуманності".

12:25 20.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора