A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будильський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Четвер - синій колір

В межах Тижня толерантності серед_учнів 5-11кл."стартувала"акція, яка фіксувалася на талонах добрих справ. Їх аналіз показав,що учні закладу намагаються робити добрі вчинки. Але хочу зазначити, що добро буде в нас тоді,коли ми самі будемо робити якнайбільше добрих справ та вчинків. Синій колір сьогодні не так"панував" у нашому закладі,але були цікаві фоторепортажі.

16:17 21.11.2019

Середа-день білого кольору

Середа-день білого кольору, який дуже пасував учасникам "кольорової акції". В цей день для учнів 1-5класів була проведена виховна година"Стежками дружби";у 7класі-заняття програми"Рівний-рівному"про толерантність;голосування"Міс-толерантність педагогічного колективу", за результатами якого перше місце посіла молода й талановита вчителька Олександра Шкарупа. Роль практичного психолога сьогодні приміряли Татьяна Васильченко,Юліана Іщенко,Андрущенко Аліна. Дякуючи учням 8класу,кожна перерва була музичною

08:13 21.11.2019

Вівторок-день сонця

Сьогодні вівторок-день сонця,жовтого кольору,провели весело:з виставкою малюнків про толерантність,акцією"Знайди смайлик",фотосесією"жовтих","Веселою перервою"для початківців,яку провели учениці 5класу, заняттям із елементами діагностики в 2класі. У ролі психолога сьогодні-Кияшко Маша.

12:33 20.11.2019

День Толерантності

16листопада-день Толерантності. Саме з метою формування цієї якості до проведення загальношкільних заходів були залучені учасники освітнього процесу. Понеділок-День зеленого кольору,тому його елементи були присутні у зовнішньому вигляді освітян та учнів. Цілий день для6-11 класів проходив квест"Подорож світом без булінгу",який закінчився живими скульптурами про дружбу та взаємодопомогу та врученням грамот його переможцям. Кожного дня буде тестування учнів 2-6класів"Чи справжній я друг". З метою підготовки до усвідомленого вибору професії його проводять учениці-старшокласниці. Тому сьогодні в 3класі тестування провела учениця 10класу Боброва Даша й за всіма правилами ведення психологічної документації оформила протокол проведеної діагностики. Дякую всім,хто прийняв участь. Далі буде! До речі,не забудьте,завтра-жовтий колір дня!!!

16:04 18.11.2019

Єдиний національний урок «Безпечна країна»

З метою забезпечення захисту життя та здоров’я дітей в процесі дорожнього руху, поліпшення засвоєння ними норм безпечної поведінки, в закладі з 11 по 17 листопада пройшли заходи, спрямовані на попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, зокрема:15 листопада пройшов єдиний національний урок «Безпечна країна» за участю начальника СРПП Лебединського ВП Машина О. А. та інспектора ювенальної поліції Лебединського ВП Криницької Т. О.

13:48 16.11.2019

"Позашкільна хвиля"

"Позашкільна хвиля" докотилася і до нашого закладу. "Брейн ринг" для учнів 5-11 класів та майстер-клас "Дива осені" з декоративно-ужиткового мистецтва для дітей молодшої ланки принесли школярам безліч корисних знань і позитивних вражень. Дякуємо нашим друзям, падагогам районного будинку дитячої та юнацької творчості!

09:40 16.11.2019

Заняття до Дня доброти з учнями 1класу

Моральні якості людини формуються змалку. Тому з учнями 1класу практичним психологом Грузд Н.В.та класним керівником Костенко Н.І.проведені виховні години та заняття до Дня доброти

14:44 15.11.2019

Профорієнтаційний захід

Майбутні випускники закладу взяли участь у профорієнтаційному заході, який відбувся 12 листопада в районному Будинку культури.

15:19 12.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора