A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будильський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Хто з вас не мріяв знайти справжній скарб?!

Дата: 04.04.2019 20:11
Кількість переглядів: 260

Хто з вас не мріяв знайти справжній скарб?! Юні краєзнавці Лебединського району отримали послання від наказного гетьмана України Павла Полуботка і відправилися у пригодницьку подорож «У пошуках скарбів Полуботка». 
Справжніми скарбошукачами були козацькі рої «Гетьмани» та «Козачата», діти Будильського НВК і Михайлівської ЗОШ І-ІІІ ст. Щоб знайти скарб, потрібно було проявили інтелект, кмітливість, спритність під час конкурсів: визначали козацькі клейноди, розгадували загадкові предмети, грали в лото «Козацька спадщина», знайомилися з духовними скарбами Лебединщини. 
Квест пройшов у трьох локаціях: у будівлі колишнього маєтку Павла Полуботка, біла дуба Павла Полуботка, у краєзнавчому музеї. 
Координаторами квесту були керівники туристсько-краєзнавчих гуртків Л. Бабич, Л.Балаба та старший науковий співробітник Лебединського краєзнавчого музею С. Бражніченко.
Юні краєзнавці зрозуміли, що скарб – це не золото і гроші, а духовні скарби українського народу - традиції і звичаї, які ми повинні зберігати і відроджувати; це природа рідного краю, яку ми залишимо нашим нащадкам. Це наша Батьківщина – Україна, яку нам славний гетьман заповідав любити і захищати.

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 15 ???µ?»?????µ??, ?»?????? ???»???±?°????????, ?»?????? ??????????, ???µ???µ????, ???±??????, ???µ?±?µ??????, ???µ?±??, ???° ???»?????µ ?? ?????????????°


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора