A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будильський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Всеукраїнський Тиждень права

Дата: 05.12.2018 19:23
Кількість переглядів: 319

        Лебединський районний суд Сумської області  спільно з Лебединським бюро безоплатної правової допомоги розпочав інформаційну кампанію «Стоп булінг!»  для школярів міста та району у віці від 11 до 15 років, які найчастіше стають жертвами шкільного насилля.

       Метою заходу є роз’яснення дітям та вчителям як запобігти булінгу, як його виявити, куди звертатися за допомогою.

      5 грудня 2018 року до суду завітали учні Будильського НВК.

     Заступник керівника апарату суду Сугак Наталія розповіла учням що таке булінг, його види,  як протидіяти насильству та  як відрізнити типовий конфлікт і непорозуміння між дітьми від булінгу. Заступник керівника апарату суду зазначила, що  основними причинами поширення  булінгу є байдужість оточуючих до того, що відбувається,  а також те, що багато дітей, які стають жертвами насилля,  бояться або соромляться про це розповісти.

      Голова  суду Чхайло Олександр Володимирович зазначив, що «вбити» в собі  булінг можна за допомогою зайняття спортом, навчання, хобі, допомоги тим, хто потребує захисту. Крім того, Олександр Володимирович розповів дітям про відповідальність  неповнолітніх та їх батьків за вчинення насильства по відношенню до своїх однокласників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора