A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будильський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

День безпечного Інтернету

Дата: 05.02.2019 18:31
Кількість переглядів: 256

5 лютого 2019 року були проведені заходи до Дня безпечного Інтернету націлені на створення безпечного та найкращого Інтернету, де кожний та кожна можуть використовувати технології відповідально, у дусі поваги, критично та творчо. Метою проведення заходів було ознайомлення учнів з відомостями про ризики у мережі Інтернет, формування спільно з учнями правил безпеки при роботі в мережі Інтернет, розуміння необхідності дотримання певних правил поведінки в мережі, формування навичок правильного поводження в Інтернеті, безпечного та поважного онлайнового спілкування, залучення до дій кожного, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів.

Класні керівники провели виховні години «Як  дотримуватися правил безпечного інтернету», інформаційні хвилинки  «Мережа як стиль життя»  у 9 – 11 класах.

Практичний психолог Грузд Н. В. провела урок-казку для учнів 1-4 класів «У безпечному інтернеті», виготовила інформаційні матеріали «Безпечний інтернет».

Учитель інформатики Шкарупа О. О. провела урок безпечного інтернету «Інтимне селфі в інтернеті- жарт чи небезпечний ризик?» з учнями  7-10 класів.

Педагог-організатор Мелехеда Т. І. організувала виставку малюнків  з учнями 2-4 класів «А ти дотримуєшся правил безпечного Інтернету?».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора